Comprovant enllaços externs...Comprovant enllaços externs...

Pàgina del P.I.B.     Fés l'Amor i no la Guerra

Totes les seccions del P.I.B.

Reivindicacions Història Activitats Fotos Membres Música
House Festival 2003

HISTÒRIA DEL P.I.B. No hay traducción para esta página

Festes de Benafigos 2002

La Penya Independent de Benafigos va néixer al Setembre de 2000.

Els membres fundadors fórem: Victor, Polaco, David, Pepe, Oscar, Jorge, Pere, Churino i Miky.

Erem 9 renegats de la vida que no esperem ni creiem amb les casualitats. Fórem decidits i vàrem abandonar les antigues colles a les quals pertanyiem. Cadascú pot veure el que vulgue darrere de tot açó, però nosaltres només voliem veure una sòla cosa... erem massa joves per anar a dormir abans de l´hora d´esmorçar...

Amb un concepte clar -“volem més festa”-, va començar tot. De sobte, va aparèixer el nom, crec que una de les idees més brillants que hem tingut mai... PENYA INDEPENDENT DE BENAFIGOS “P.I.B.”. Ere un nom fet a propòsit... ni el mateix “Stanley Cubrik” ho haguera pogut fer millor. Vam barretjar ficció amb realitat o realitat amb ficció i amb un tres i no res ja teniem els fonaments del que s´acabaria convertint en una colla mítica. Els nostres mitjans eren més bé escasos i una “barra”, una aportació gratuïta del “Fusté” va ser el primer mobiliari del P.I.B.

Altres aportacions gratuïtes foren uns metres de tela -gràcies, Raúl-, i un fort treball de “Mag Giver” (Oscaret). La decoració va ser obra de tots un poc, i els pallets per al pòdium, cabirons per sentar-se i demés només vam tindre que agafar-lo sense permís al garatge de “Ximo”.

El nostre primer casal, a una casa de Maikel al carrer Sol de Vila, va ser l´inici de la nostra Història.

Aquell any el recordaran tots els veïns de la part baixa del poble com a l´any de “l´holocaust”... ningú no va poder pegar ull en totes les nits.

Amb el bon sabor de boca que ens va deixar el debut, vam afrontar una altra etapa, la de les diferències de criteri amb Maikel i que, finalment, ens van fer renunciar al Casal. Per aquells primers dies del nou segle XXI, la colla caminava sense destí. Pero la sort sempre acompanya a la bona gent i per fí vam trovar nou casal al carrer Portellàs.

Les festes del 2001 van ser molt fortes... de les més fortes que recordem i, segurament, la gent no oblidarà el famós Pardal, o la pista de ball,...

Per al 2002, ens traslladàrem a la carretera de la Diputació, sede social actual per problemes amb l´espai. El P.I.B. ere ja un punt d´encontre i de diversió, tant per a la gent del poble com per als visitants, i la capacitat del nostre antic casal, un mal de cap.

Amb la nova ubicació, un garatge prou gran, van aparèixer nous reptes, com la decoració, l'equip de sò, el mobiliari o la llum.

Aquell any va ser un poc desastre. La cadena va petar i ens vam quedar amb un amarg sabor de boca.

El capital social ere molt més gran després de 3 anys d´esforç, i així vàrem entrar en les festes del 2003, l´autèntic punt d´inflexió del P.I.B. Amb un fort esforç econòmic, tenim un bon equip de sò, il·luminació espectacular i, sobretot, les ganes de festa que mantenim intactes... un còctel explosiu que ens ha fet arrivar a fer de l´inaguració un Festival digne de les millors sales de ball de la Província.

Amb l´amistat de J.C. Marín -l´anomenarem el relacions públiques-, es va anar preparant el que és i serà el nostre orgull... la gran festa “P.I.B. HOUSE FESTIVAL 2003”.

A les 3:30 de la matinada del Divendres 29 d´Agost es va inagurar el P.I.B. 2003 amb la companyia de 2 dels millors D.J.´s de la Província: el mític Roberto, de Ufo´s Orpesa; i un dels millors en l´actualitat: D.J. Jose, actualment en AMQ de Castelló i anys enrere en Arsennal Vall D´Alba i que, a més a més, ha estat per totes les sales mítiques de la Ruta de València: “Chocolate”, “ACTV”,...

Amb la colla a reventar, va començar un mà a mà amb els 2 D.J.´s que va ser mític, que pasarà als anals de la història i que molt pocs oblidarem. Mai haguera segut possible sense l´ajuda desinteressada d´ells. Moltes gràcies, Roberto. Moltes gràcies, Jose.

Amb l'èxit d´este any, el P.I.B. no pot anar enrere i us prometem que ens esforçarem per a que els propers anys siguen molt més forts. Ja estem preparant totes les festes que farem per les nits... Molt promte tindreu noticies en esta pàgina.

No ens podem oblidar dels nous membres del P.I.B., que han anat entrant després d´un "rigorós" procés de selecció; així van arrivar Alfons, més conegut com el Pelut, Rai el Fusté o, per al proper any, Tino.

Intentarem no perdre mai la nostra identitat. Així, va néixer la gran idea de pertanyer a la “red” amb esta pàgina i intentarem fer d´ella una pàgina reivindicativa-festera-cultural, amb la defensa del nostre Poble, de les nostres Festes i de la nostra gent, mitjantçant la cultura com a millor arma d´expressió.

Només, deixeu-nos un poc de temps i podreu gaudir de la millor pàgina sobre Benafigos i comarca i que tractarà (a més de tot lo relacionat amb el P.I.B.), de la seua gent, de les seues terres, dels seus valors, de les seues tradicions i de les seues festes.

Abans de finalitzar, també assenyalar que el P.I.B. col.labora amb la Comissió de Festes de Benafigos i, a més de que tots els seus integrants pertanyen a ella, organitzem i patrocinem, conjuntament amb la colla "No Hi Ha Freno", la Festa de l'Inaguració de les Penyes amb un sopar de “Pa i Porta” i després “Ball”, amb preus populars i que difícilment trovareu en algún lloc...

Per finalitzar, us informem que esteu tots aconvidats al P.I.B.; gaudireu de bona música, bona companyia i molta festa, amb l´únic requisit de que ens ajudeu a pagar les nostres despeses ficant un poc de “POT”, ja que no sé si sabreu que tota la beguda és gratuita!!!.

- “El més important no és el que ens fà el destí, sino el que nosaltres fem d´ell”. Florence Nightingale.

- “Les opinions segueixen les rutes que marque la conveniència personal”. Anónim.

- “No tracteu de guiar a aquell que pretén elegir per ell mateix el seu propi destí”. Shakespeare.

- “Cadascuna de les virtuts només nesecita un home, però l'amistat en necessita dos”. Montaigne.

Una Penya reduïda en quant al nombre de persones, però molt gran en quant a amistat.

PENYA INDEPENDENT DE BENAFIGOS “P.I.B.”
P.I.B. PER SEMPRE

Fés l'Amor i no la Guerra

Amunt

[P.I.B.] [Benafigos] [Fòrum] [Comunicats] [Contactar]

© Penya Independent de Benafigos, 2003 - 2015

Tots els logotips, marques, noms d'empresa i qualsevol altra referència a títols protegits per la propietat industrial o intelectual que s'esmenen a esta Web són propietat dels seus titulars. Els comunicats i els missatges del fòrum, així com les notícies externes esmentades a qualsevol dels apartats d'esta Web, són responsabilitat dels seus autors respectius. Només ens fem responsables dels missatges, comunicats o notícies que estiguen firmats per la Penya Independent de Benafigos.
Les dades proporcionades en el registre d'usuari són exclusivament per a ser utilitzades dins d'esta Web. No venem ni cedim a ningú les dades de qui es registre ací. Si vols deixar de ser usuari de la nostra Web, pots donar-te de baixa sempre que vulgues, tant des del fòrum com des de l'Administració d'Usuaris de la pròpia Web (dins la secció d'Actualitat).
Servidor Creat amb Base de dades Allotjat a Per a descarregar arxius
Apache Foundation PHP MySQL Evidalia Hosting Free Download Manager
Free Download Manager
Apache 5.6.30

La teua localització: - (). El nostre servidor: - ()